Kom ik in aanmerking?

U kunt zich rechtstreeks aanmelden bij de Voedselbank of op doorverwijzing van andere hulpinstanties. Tijdens het intakegesprek wordt de persoonlijke situatie in beeld gebracht en het aanvraagformulier ingevuld. De aanvraag wordt beoordeeld volgens de inkomenstoets van Voedselbanken Nederland. Er vindt tevens terugkoppeling plaats met de andere hulpinstanties over eventueel elders lopende hulptrajecten. Dit doen we om tot eerlijke verdeling te komen en een goed advies te kunnen geven over de vorm van de hulpverlening. Toekenning van de voedselhulp kan plaatsvinden tot maximaal 3 jaar. Halfjaarlijks wordt de cliënt opgeroepen voor een evaluatiegesprek.

Via het formulier hier rechts kunt u uw aanvraag doen:
Een papieren versie kan op verzoek worden toegestuurd. Een medewerker van de Voedselbank zal binnen enkele dagen contact met u opnemen.

Wanneer het besteedbaar inkomen per maand (ofwel het 'leefgeld', dat is inkomen minus vaste lasten) per huishouden beneden de volgende bedragen uitkomt,  komt men in aanmerking voor een wekelijks voedselpakket:
Basisbedrag huishouden € 130,-.
Voor elke persoon komt daar € 85,- bij.

De beoordelingscriteria kunnen worden bekeken door te klikken op: http://voedselbankennederland.nl/kom-ik-in-aanmerking-voor-een-pakket/

Meld je hier aan

Verplicht *

Voer aub uw naam in.

  Ververs de Captcha  
 

Inhoud Pakket

Inhoud Pakket

Wekelijks doen de vrijwilligers weer hun best om de pakketen samen te stellen. De samenstelling kan per week verschilen, maar over het algemeen zit er brood, vleeswaren, warme maaltijd, drinken en fruit in het pakket.

Hoe word het gemaakt

Hoe word het gemaakt

Door vele sponsors, donateurs en vrijwilligers, die zich iedere week weer 100% voor u inzetten.

Laat u niet weerhouden

Laat u niet weerhouden

Iedereen kan in omstandigheden komen waardoor het tijdelijk moeilijk is om rond te komen, wij willen u daarbij steunen!

Deze website wordt kosteloos mogelijk gemaakt door Moddit Internet Reclamebureau